En av grunnverdiene til oss i Online Trafikkskole er å gi kundene våre mest og best mulig kjørekompetanse. For at dette skal være mulig, så prøver vi å formidle kunnskapen vår og erfaringene våre med elevene våre under alle kjøretimene vi gjennomfører. For oss er ikke bare en kjøretime kjøring i 45minutter. Det er mye teori, for at du som sjåfør skal få en bedre oversikt i trafikken, og lære mer om trafikksikkerhet. Dette er en hjertesak for oss, og derfor noe vi prøver å jobbe med hele veien.

Til tross for dette, så ser vi at flere og flere stryker på teoriprøven. Prøven som skal sikre staten på at du har nok kunnskap til å kjøre trygt på veien. Viktigheten med denne prøven er enorm, men det viser seg at utrolig mange stiller uforberedt opp til timen sin. En artikkel fra Statens Vegvesen viser at 1 av 3 strøk på teoriprøven sin i juni 2020. Det er veldig høye tall, alt for høye.

Det at flere stryker på teoriprøven gjør at det hoper seg opp med mennesker som skal ta den om igjen. Dette er med på å skape kø og lengre ventetid for de som skal ta teoriprøven for første gang. Ventelistene er på mange trafikkstasjoner veldig lange, og de ansatte jobber på spreng for å få gjennomført så mange teoriprøver som mulig. Disse tallene viser viktigheten av å stille opp forberedt til teoriprøven din.

Det finnes flere måter å forberede seg til prøven. Det viktigste er å finne den metoden som passer best for deg, og øve til kunnskapen sitter. Vi i Online Trafikkskole ønsker å hjelpe deg mest mulig på vei, og har derfor flere undervisningsvideoer fra forskjellige situasjoner i trafikken, for eksempel forbikjøring. Disse kan du se om og om igjen, og sende oss melding om det er noe du lurer på. Vi prøver så godt vi kan å alltid være tilstede for å svare deg på spørsmålene du måtte ha, og har derfor en online chat som du kan tekste med din kjørelærer.

Teoriboken er en strålende måte å få den kunnskapen du trenger. Teoriprøvene er laget slik at teoriboken er alt du trenger for å kunne gjennomføre teoriprøven. Her står alt du trenger å vite om kjøretøy, skilt, lover og regler. Ellers er det også flere sider som tilbyr ”øvings-prøver” som du kan gjennomføre før teoriprøven din, mot betaling.

Det viser seg også at de som begynner øvelseskjøringen tidlig, har større mulighet til å bestå teoriprøven. Øvelseskjøring gir deg en utrolig god mulighet til å bli kjent med trafikken gjennom egne erfaringer, for å lettere forstå pensum. Vi vil at flest mulig skal bestå, slik at veiene er trygge, og vi vil derfor hjelpe deg med å komme i gang. Bestill deg en kjøretime hos oss med en gang da vel! Vi gleder oss til å møte deg, og hjelpe deg på veien mot ditt førerkort!

Link til artikkelen fra Statens Vegvesen :https://www.vegvesen.no/hovedside/nyheter/en-av-tre-stroyk-pa-teoriproven-i-juni?fbclid=IwAR3YJwaQgm3Fb-jbUa-JmFR7kIRoYAYgjhF4QGDt2C8YJwlMfqF5hkONROI