fbpx

Hei, og velkommen til oss i Online Trafikkskole!

Vi er en ny oppstartet trafikkskole, men har allerede mye historie. Det hele startet med to kvinner, som eide hver sin trafikkskole på Haugalandet. Lederne i Haraldseid og Sonja Trafikkskole har nå valgt å starte opp en egen trafikkskole, sammen.

De har hver for seg utrolig mye erfaring, som trafikklærere og ledere. De har 25 års erfaring, hver for seg. Sammen ønsker de å skape noe helt spesielt, en kjøreskole som skal gi hver og en elev best mulig opplæring. Konseptet bak Online Trafikkskole 24/7 ligger i navnet. Det er lagt opp til at du som elev skal kunne kommunisere med trafikklæreren din uansett tid på døgnet. Dette er en utrolig mulighet for deg som elev, til å kontakte oss om det er noe du lurer på, selv etter stengetid. Vi vet hvor viktig det er å være aktive, og svare kundene våre. Derfor er mobilen alltid med oss hvor enn vi går, og vi er klare til å hjelpe deg på veien mot førerkortet!

Grunnverdiene til oss i Online Trafikkskole er å gi deg som elev mye for pengene dine. Vi vil ikke bare gjennomføre en kjøretime, vi vil bruke tiden vi har sammen til å virkelig dele kunnskapen vår. Undervise i pensum og dele våre erfaringer med deg i reelle trafikksituasjoner. Trafikksikkerhet er en hjertesak for oss, og det er derfor utrolig viktig for oss å gi hver enkelt elev nok teorikunnskap til å bli en trygg og sikker sjåfør. Vi ønsker at det skal være minst mulig trafikkulykker på veiene, og gjør virkelig vår del for å forhindre dette. Dette gjør vi ved hjelp av å følge Statens retningslinjer.

Til sammen så har trafikklærerne i Online Trafikkskole over 110 års samlet fartstid. Vi har mange dyktige ansatte som jobber for oss. Alle sammen er giret på å gi deg en god opplevelse i trafikken, slik at du skal bli en god og selvstendig sjåfør!

Vi har kontorer i disse byene:
  • Karmøy
  • Haugesund
  • Stavanger
  • Sandnes
  • Stord

Vi gleder oss til å høre fra deg!

9
LÆRERE
22
ÅR I BRANSJEN
2985
KJØRETIMER
16300
FØRERKORT

Våre ansatte
Her er kontaktinfo til våre
ansatte

Hva venter du på?
Veien til ditt førerkort starter her.

Book time nå