fbpx

Klasse A

Vi i Online Trafikkskole gir deg muligheten til å ta førerkortet i klasse A. Førerkort klasse A vil si tung motorsykkel. Du må være minimum 22 år før du kan øvelseskjøre i klasse A. Unntaket er at dersom du allerede har førerkort for klasse A2 (mellomtung motorsykkel). Hvis dette er tilfellet, så kan du begynne å øvelseskjøre før du er fylt 22 år.

 

Kurset inneholder 3 timer med obligatorisk undervisning, der teori og refleksjon om å være en god motorsyklist er et stort tema. Etter dette kurset så er du klar til å begynne med kjøretimene sammen med kjørelærer. Kjørelærer kan hjelpe deg med å velge hvilket motorsykkelførerkort du helst burde ta etter dine ønsker og ferdigheter. Dette kan være til god hjelp om du er usikker på om du skal gå for A, A1 eller A2.

Når du øvelseskjører må du og ledsageren din ha på dere refleks vest med bokstaven «L» bak på ryggen.

 

For å få førerkortet i klasse A må du først ta det obligatoriske kurset. Deretter må du bestå teoriprøven, før kjørelærer bestemmer når du er klar for den praktiske førerprøven.

 

Online Trafikkskole er klare for å gi deg den best mulige opplæringen, slik at du blir en god og dyktig motorsyklist. Vi ser frem til å møte deg, og gi deg den undervisningen og kunnskapen du trenger!