fbpx

Klasse A1

Vi i Online Trafikkskole gir deg muligheten til å ta førerkortet i klasse A1. Førerkort klasse A1 vil si “lett motorsykkel”. Du kan øvelseskjøre fra du er fylt 15, dersom du har gjennomført trafikalt grunnkurs først.

Kurset inneholder 3 timer med obligatorisk undervisning, der teori og refleksjon om å være en god motorsyklist er et stort tema. Etter dette kurset er du klar til å begynne med kjøretimene sammen med kjørelærer. Kjørelærer kan hjelpe deg med å velge hvilket motorsykkel førerkort du helst burde ta etter dine ønsker og ferdigheter. Dette kan være til god hjelp om du er usikker på om du skal gå for A, A1 eller A2.

Når du øvelseskjører, så må du og ledsageren din ha på dere refleks vest med bokstaven «L» bak på ryggen.

For å få førerkortet i klasse A1, må du først ta det obligatoriske kurset, og så bestå teoriprøven, før kjørelærer bestemmer når du er klar for den praktiske førerprøven.

Online Trafikkskole er klare til å gi deg den best mulig opplæringen, slik at du blir en god og dyktig motorsyklist. Vi ser frem til å møte deg, og vil gi deg den undervisningen og kunnskapen du trenger!