fbpx

Klasse A2

Vi i Online Trafikkskole gir deg muligheten til å ta førerkortet i klasse A2. Førerkort klasse A2 vil si mellomtung motorsykkel. Du må være minimum 16 år for å kunne øvelseskjøre, og ha gjennomført trafikalt grunnkurs.

Kurset inneholder 3 timer med obligatorisk undervisning. Teori og refleksjon om å være en god motorsyklist er et stort tema. Etter dette kurset er du klar til å begynne med kjøretimene sammen med kjørelærer. Kjørelærer kan hjelpe deg med å velge hvilket motorsykkel førerkort du helst burde ta i forhold til dine ønsker og ferdigheter. Dette kan være til god hjelp om du er usikker på om du skal gå for A, A1 eller A2.

Når du øvelseskjører må du og ledsageren din ha på dere refleksvest med bokstaven «L» bak på ryggen.

For å få førerkortet i klasse A2, må du først ta det obligatoriske kurset, deretter bestå teoriprøven, før kjørelærer bestemmer når du er klar for den praktiske førerprøven.

Online Trafikkskole er klare for å gi deg den beste mulige opplæringen, for at du skal bli en god og dyktig motorsyklist. Vi ser frem til å møte deg, og gi deg den undervisningen og kunnskapen du trenger!