fbpx

Klasse B

Vi i Online Trafikkskole gir deg muligheten til å ta førerkortet i klasse B. Førerkort klasse B vil si personbil. Du må være minimum 16 år for å kunne øvelseskjøre med personbil, og ha gjennomført trafikalt grunnkurs.

Det er viktig å prioritere øvelseskjøring både på kjøreskole og privat. Dette er faktorer som gjør at du blir en god sjåfør. Øvelse gjør mester. Vi i Online Trafikkskole vil anbefale deg å øvelseskjøre så mye som mulig hjemme, om du har mulighet til det. For å kunne gjøre dette må du ha en ledsager som er over 25 år og har hatt førerkortet for klasse B i 5 år (sammenhengende). Dersom du øver deg hjemme, blir det ikke så skummelt å komme på kjøretimer hos kjøreskolen. Dette er derimot ikke et krav, bare en oppfordring. Vi vil uansett gjøre alt vi kan for at din kjøreopplevelse skal bli så bra som mulig hos oss.

Før du kan ta førerprøven må du ha gjennomført 4 obligatoriske trinn:

  1. Trafikalt grunnkurs
  2. Grunnleggende kjøretøy- og kjøretøyskompetanse
  3. Trafikal del
  4. Avsluttende opplæring

Når disse fire trinnene er gjennomført og godkjent av kjørelærer, må du gå til Statens Vegvesen og gjennomføre teoriprøven. Når denne er godkjent kan kjørelærer melde deg til oppkjøring på din nærmeste trafikkstasjon.

Vi gleder oss til å se deg hos oss i Online Trafikkskole. La oss samarbeide om å gjøre deg til den beste sjåføren du kan bli! Vi gleder oss til å få være med på veien mot ditt førerkort