fbpx

Vil du drive din egen trafikkskole eller kunne du tenkt deg en god partner?

Online Trafikkskole skal etablere seg flere steder i Norge. Vi er åpne for å komme i kontakt med mulige franchisepartnere.

Vår løsning gir deg en mulighet til å fokusere på jobben som trafikklærer. Vi bygger opp et opplegg som reduserer tidsbruk på alt som ikke er trafikkrelatert.

Vi legger særlig vekt på samarbeid på følgende områder:

• Markedsføring, strategi og gjennomføring
• Digitale verktøy, CRM, apper, film, øvingsportal
• Booking, telefonservice
• Regnskap, selskapsdrift
• Kontortjenester, personal og ledelse
• Fellesinnkjøp
• Beste praksis, idébank

Vi tenker partnerskap med mange kolleger og mulighet for å dele gode ideer på tvers av landet.

Du trenger ikke drive din egen trafikkskole for å bli franchisetaker. Vi blir din partner helt fra oppstarten og kan tilby ett spennende oppstarts program.

Har du allerede en liten eller stor trafikkskole ønsker vi gjerne å komme i en samarbeidsdialog med deg. Vi er overbevist om at vårt konsept og driftsform vil gi deg en bedre bunnlinje som partner med oss. Vi mener vi har funnet nøkkelen for vekst og markedsandeler.

Ta kontakt og gi oss en mulighet til å presentere en ny mulighet for deg.


Med vennlig hilsen
Sonja Brandvik
Daglig leder

Kvalifikasjoner :

Vi forventer ulike egenskaper hos deg, før vi kan starte samarbeidet vårt. Du må oppfylle visse krav for å bli en franchisetaker hos oss. I og med at det er du selv som skal drive den online trafikkskolen, må du har gode lederevner. Du må ha personlige lederegenskaper, og ikke minst økonomiske ferdigheter. Du må ha integritet, være utadvendt og ha gode kommunikasjonsevner. Først og fremst må du skaffe deg kunnskap om oss, og vårt konsept. Det er viktig at du lærer deg reglene og retningslinjene våre, slik at samarbeidet vårt blir bra. Det er forventet at du skal være en lojal mot oss og samarbeidet vårt. Vi ønsker tilbakemeldinger fra deg, slik at vi kan forbedre oss som franchaisgiver. Du må ha økonomi til å kunne finansiere trafikkskolen, med alle utlegg dette innebærer. Husleie, kjøreskolebiler, møbler, skilt, reklame osv.

Hva du kan forvente av oss :

For oss er det viktig å skape et godt nok grunnlag for deg som franchisetaker, slik at du oppnår gode og positive resultater i bedriften din. Vi kommer til å markedsføre bedriften din på sosiale medier, gjennom en nøye utarbeidet markedsføringsplan. Du og bedriften din kommer til å bli en del av vår merkevare, noe som vil gi deg fordeler ved hjelp av våre gode systemer. Gode resultater kommer dog ikke av seg selv. Du må jobbe hardt for det, men vi kommer til å hjelpe deg på vei for at du skal få best mulige resultater.

Hvordan går vi videre herfra?

Hvis du fortsatt er interresert i konseptet vårt etter å ha lest om oss her, så må du ta kontakt med oss. Da kommer vi til å ha en samtale med deg, høre hvilke ambisjoner du har. Rett og slett få en generell kunnskap om deg som leder og person. Vi kommer til å ha en full gjennomgang av franchiseavtalen vår, slik at du vet mer hva som kreves for å starte en Online trafikkskole.

HØSTKAMPANJE

På tide å starte med førerkortet?

Frem til og med 20. januar har du muligheten til å få vår pakke med all obligatorisk kjøring til kun kr. 17.500,-. Tilbudet gjelder alle våre avdelinger og inkluderer følgende:
 
Trinnvurdering 2
Trinnvurdering 3
Sikkerhetskurs på øvingsbane
Baneleie
Trinn 4:
Bilkjøringens risiko
Kjøring i landeveismiljø
Planlegging og kjøring i variert miljø
Refleksjon og oppsummering
Førerprøve
Førstehjelpsskrin
 
Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen navn og telefon så ringer vi deg!
Veien til ditt førerkort starter her!

Ofte stilte spørsmål

Ja, pakken må betales ved bestilling. Vi har avtale med Svea Finans som gjør at betalingen kan deles opp i inntil 36 mnd.

Via vår partner Svea Finans kan man dele opp betalingen inntil 36 mnd.  

De tilbyr og 6 mnd uten renter.

Vi har kjøreskoler i Haugesund, Karmøy, Stavanger og på Stord. 

Det kan man gjøre ved og trykke her eller ved og ringe faglig leder Sonja Brandvik på

tlf: 46 1234 46 

Ja det har vi. Faglig leder Sonja Brandvik er klar til å besvare dine spørsmål på tlf: 46 1234 46 

Nei, gebyr til Statens Vegvesen kommer i tillegg. Oppdaterte liste over disse gebyrene finner du her https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/priser